Menu
(Online) Astrologie cursussen
Wat cliënten zeggen

Wat cliënten zeggen

“De cursus Correctie van de Geboortetijd was praktisch en direct toepasbaar. Alle technieken staan ook duidelijk in het Werkboek. Mocht de kennis wegzakken, dan hoef ik alleen maar het Werkboek erbij te pakken dan fris ik het zo weer op!”

- Aafke

“Ik heb de cursussen Concrete Jaarprognoses en Correctie van de Geboortetijd bij Joke gedaan. Joke is heel geduldig en toch ook rechtvaardig streng als het aankomt op de stof doorwerken. Super begeleiding via de mail. Ook wil ik even haar man noemen als het over de catering gaat. Al met al super! Jammer dat het is afgelopen!”

- Miranda Molenaar

“Ik heb al een paar cursussen bij Joke gedaan. Ze heeft een goed en duidelijk verhaal. Ze houdt er lekker de vaart in om alles wat ze weet zo duidelijk en volledig mogelijk over te brengen. Ze is lief en streng precies wanneer dat moet. Daarnaast is ze via e-mail ruimschoots bereikbaar om e.e.a. nog eens toe te lichten (bij de huiswerkopdrachten). Helemaal top!”

- Cecile Morel

“Ik heb de cursus Concrete Jaarprognoses bij Joke gedaan. Joke is heel betrokken, niets is haar te veel. Heb je vragen, dan krijg je supersnel antwoord. Het is haar uitdaging dat iedereen aan het eind van de cursus een goede jaarprognose kan maken.”

- Abo Coopman

“Ik heb twee cursussen gedaan: Concrete Jaarprognoses en Correctie van de Geboortetijd. Joke is vriendelijk en duidelijk. Ze weet waar ze het over heeft en kan dit goed overbrengen. Top!”

- Linda Roos

“Ik heb de cursus Concrete Jaarprognoses bij Joke gedaan. Ik vond Joke heel plezierig als trainer; enthousiast en met veel parate kennis.”

- Janneke Heuvel

“Ik heb Joke ervaren als een heel enthousiaste trainer, professioneel in aanpak en met heel veel kennis over de astrologie. Ze is een zeer gedreven docent die veel aandacht heeft over het individu en goede, persoonlijke begeleiding geeft bij de huiswerkopdrachten.”

- Yvonne de Hartog

“Joke is duidelijk en helder, heerlijk! Met beide benen op de grond, zonder gezweef… Ze geeft structuur en overzicht en dat is heel prettig om een goede prognose te kunnen maken.”

- Jan

“Het is fijn om Joke als trainer te hebben. Je merkt echt dat lesgeven haar niet vreemd is. Ze kan de stof heel goed overbrengen en ze is ook nog eens heel goed voorbereid.”

- Netty Wolzak

“Ik heb bij Joke de cursus Concrete Jaarprognoses gedaan. Ze is heel kundig, ervaren, praktisch, lief, geduldig en hulpvaardig!”

- Sonja Lier

“Ik heb de babyhoroscoop al vluchtig doorgelezen. Wat mooi omschreven en het boekje ziet er echt heel mooi uit met die leuke, kleurrijke plaatjes! Het verhaal is al meteen zo herkenbaar als ik kijk naar mijn kleinzoon; hoe hij nu al de wereld in kijkt, zo vredig, zo rustig… zo wijs. En je hebt het erg lief geschreven ook! Mocht er nog een kleinkind komen, dan kom ik graag bij je terug voor zo’n mooie babyhoroscoop, Joke!”

- Anne

“Mijn dochter en haar vriend waren erg enthousiast! Ze vinden het heel prettig om op deze manier handvaten te hebben voor hun zoon. Er is ook al zo veel herkenbaar! Hij heeft rust en niet te veel herrie om zich heen nodig. En hij is het liefst in een draagdoek, dicht bij zijn mama. Mijn dochter denkt er nu over na om misschien nog een wat langere periode verlof aan te vragen, om hem niet 1-2-3 aan anderen over te hoeven dragen. Dankjewel voor de mooie uitwerking en wellicht tot een volgende keer!
P.S. Ik heb 4 kinderen, dus je weet nooit wat er nog aankomt…”

- Ingrid van den Berg

“Je presentatie over de Maansknopen was heel interessant en duidelijk! Mijn complimenten, je straalt zelfvertrouwen uit en je hebt gedegen kennis over het onderwerp.”

- Christiane

“Zaterdag heb ik enorm genoten van je korte (had van mij veel langer mogen duren) lezing! Het was voor het eerst in twee jaar dat ik weer bezig was met astrologie en het smaakte naar meer. Ik ben nu heerlijk mijn aantekeningen aan het uitwerken. Als ik daarbij tegen vragen aanloop, mag ik je daar dan alsnog een mailtje over sturen?”

- Babs Rijvordt

“Ik wil je nog erg bedanken voor de prettige, duidelijke en heldere uitleg van de workshopdagen! Helemaal goed gedaan en heerlijk zo met een lunch, echt goed joh!”

- Nettie van W.

“Een relatietherapeut zou minstens 5 sessies hebben nodig gehad om op het punt te komen waar wij in één sessie al op zijn gekomen.”

- Linda & Mark

“Ik vond het een heel bijzondere avond en ik heb er veel aan gehad. Zoals ik al aangaf heb je me richting gegeven, drijf ik niet meer maar zal ik m’n surfplankje op de stroom zetten… hopelijk de goede 🙂 Onwaarschijnlijk wat een analyse je hebt gemaakt. Door de telefoon was het al duidelijk maar tsjonge wat kun je er veel uit halen! Ik verheug me heel erg op de volgende keer!”

- Frans J.

“En ja hoor, eindelijk kan ik je dan heel goed nieuws melden. Je hebt me verteld dat volgens mijn horoscoop alles duidde op gezinsuitbreiding medio dit jaar en dat e.e.a. in augustus wel duidelijk zou moeten zijn. Dinsdag 27 september zijn we de pleegouders geworden van een 1-jarig jongetje! Bij deze wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor al het extra werk wat je voor me hebt gedaan! Toen ik dat telefoontje kreeg op 11 augustus moest ik direct aan jouw woorden denken…”

- Myriam Kamminga

“Dankjewel voor al je werk, al je moeite en al je tijd. Ik kan het nog niet allemaal bevatten, maar wat een informatie heb je boven water gehaald! Hoe kan ik je ooit naar waarde bedanken daarvoor! Ik ben er ongelofelijk blij mee en ik ga nu al dingen anders doen. Ik zal er nog lang veel uit kunnen putten.”

- Frans J.

“Astrologie brengt mij heel veel inzicht. Het leert mij nog meer om mijzelf gewoon te nemen zoals ik ben. Dit is gewoon het plaatje, klaar. Dit ben ik en laat ik het daar maar gewoon mee doen. En zo langzamerhand begrijp ik dat het best leuke kanten heeft.”

- Frans J.

“Je zet hele grote lijnen uit en perspectieven. Het is bij wijze van spreken ene grote SWOT-analyse van hoe je in elkaar zit; wat zijn je sterke punten, je zwakke punten, je bedreigingen, je kansen, je talenten.”

- Frans J.

“Het kan raar lopen! Na al het nare nieuws, eindelijk eens heel goed nieuws. Vandaag zijn Ruud en ik in het AMC geweest voor een echo en hebben we het hartje zien kloppen. Ik ben 6 weken en 3 dagen zwanger volgens de echo! Nu ben ik thuis natuurlijk meteen gaan kijken op de kalender die jij voor me gemaakt hebt en 6 weken en 3 dagen is dichtbij 2 februari en toen hebben we inderdaad een kruisje op jouw kalender gezet. Geweldig, we zijn echt zo blij, ik durf het nu echt te geloven! Over 3 weken mogen we weer komen en dan horen we meer. Ondertussen ben ik lekker misselijk (hoezo psychisch??) en wacht met blijdschap af!”

- Klaartje

“Ik heb al een poosje niet meer naar je geschreven, maar dan ook expres gewacht tot de 20 weken echo. Die hebben we gisteren gehad en je hebt wederom gelijk, we krijgen een jongetje! Alles erop en eraan, het zag er allemaal heel goed uit. Een geruststelling dat ons wonder ook groeit zoals het moet.”

- Klaartje

“Mijn complimenten voor je website! Het ziet er overzichtelijk uit en de beschrijvingen zijn heel duidelijk. Eigenlijk precies zoals wij ook het gesprek gisteren ervaren hebben. Ik heb bewondering voor de manier waarop je alles zo duidelijk kunt uitleggen en het is fijn dat je open en meelevend bent.”

- Miryam M.

Astrowise blog

De grote Jupiter-Uranus conjunctie

Als je al dacht dat we in spannende tijden leven… De grote Jupiter-Uranus conjunctie aan de hemel wakkert het vuurtje nog wat verder aan. Dit uitbundige duo komt één keer in de 14 jaar samen en zorgt dan voor doorbraken. […]

Lees meer

De toekomst van Nederland

Ik kan het niet helpen… als ik het nieuws volg, dan plot ik alles direct op de horoscoop van Nederland. En daar word ik niet altijd even blij van. Het bevestigt echter wél het beeld dat 2023 een belangrijk jaar […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.