Menu
Astrologie voor Professionals
Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Wat heb je nodig om mijn geboortehoroscoop te kunnen berekenen?

  • je geboortedatum
  • je geboortetijd
  • je geboorteplaats

 

Waar vind ik mijn geboortetijd?

De geboortetijd staat meestal aangegeven op het geboortekaartje. Als je niet zeker bent van je exacte geboortetijd kun je die opvragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent.

 

Wat nu als ik in een ziekenhuis ben geboren?

De geboorteplaats is letterlijk de plaats waar je ter wereld kwam. In geval van een thuisbevalling is het dus je woonplaats, bij een ziekenhuisbevalling de plaats van het ziekenhuis.

 

Is het nodig om naar je toe te komen voor een consult?

Het liefst wel, want het is tenslotte een heel persoonlijk gesprek.

Soms is het echter handiger om een online consult te organiseren, dus via het internet. Bijvoorbeeld als de reisafstand te groot is, of als het lastig is om oppas te regelen voor de kinderen. Ik gebruik hiervoor WebEx, een professionele tool waarmee je videogesprekken kunt voeren.

 

Hoe werkt een online consult?

Ik stuur je per e-mail een uitnodiging voor het online consult. In deze e-mail vind je een knop waarmee je op de afgesproken tijd kunt inloggen. Ongeveer 10 minuten voor de afgesproken tijd klik je op de knop “deelnemen” om in te loggen. Makkelijker kan het niet!

 

Op welke dagen kan ik terecht voor een consult?

We plannen de dag en het tijdstip altijd in gezamenlijk overleg. Op doordeweekse dagen kan je zowel overdag als ’s avonds terecht. Als dat lastig voor je is, kunnen we eventueel ook op zaterdag overdag afspreken.

 

Hoe kan ik betalen?

Eén à twee weken van tevoren krijg je een iDEAL betaallink waarmee je het consult online via je eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. Zodra je het betaalproces hebt afgerond, krijg je automatisch een e-mail bevestiging.

 

Astrowise blog

AVG

De AVG voor astrologen: in 10 stappen AVG compliant

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kort gezegd: de AVG. Heb je er al over gehoord? Deze nieuwe privacywet is sinds 25 mei 2018 van kracht en heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Oók voor astrologen. Wij werken namelijk met privacygevoelige […]

Lees meer
Zeven Zomertips voor Astrologen

Zeven Zomertips voor Astrologen

Het is zomer, voor veel ondernemers komkommertijd. Ook voor astrologen. Toch zijn de maanden juli en augustus juist hele goede maanden voor de verdere groei van je astrologiepraktijk. Hier zijn zeven tips waar je meteen mee aan de slag kunt: […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.