Menu
(Online) Astrologie cursussen
Zwanger worden

Zwanger worden

Je wil graag zwanger worden, maar het wil nog niet lukken. En er is geen aantoonbare oorzaak voor gevonden waarom je maar niet zwanger wordt. Laat dan eens naar je vruchtbare dagen kijken met een astrologisch consult.

Als vrouw heb je naast de gewone maandelijkse cyclus namelijk een éxtra kans om zwanger te raken. Dat is wanneer de hoek tussen Zon en Maan aan de hemel even groot is als in je geboortehoroscoop.

Dat het moment van een eisprong een verband heeft met de positie van de Maan op de dag van je geboorte, is niet zo gek als het misschien klinkt. Er is wel meer dat synchroon loopt met de cyclus van de Maan: eb en vloed bijvoorbeeld.

Maar ook de menstruatiecyclus. Een hele maanfasecyclus duurt 28 dagen, de gemiddelde menstruatiecyclus van een vrouw duurt ook 28 dagen. En het gaat nog verder; een zwangerschap duurt ongeveer 9 maanden, ofwel 280 dagen… en dat is precies 10 keer de maanfasecyclus!

Een Astrologische Vruchtbaarheidskalender geeft inzicht in de vruchtbare dagen van een vrouw. Statistisch onderzoek heeft aangetoond dat 70% van de zwangerschappen ontstaat in de astrologische cyclus en slechts 30% in de menstruatie-ovulatie-cyclus. Door deze astrologische cyclus ook te benutten, vergroot je de kans op zwanger worden dus aanzienlijk!

De Astrologische Vruchtbaarheidskalender beslaat een periode van één jaar. In een online videoconsult van ca. 1 uur nemen we de achtergrond en werkwijze van de kalender samen door.

Kosten: € 197,-

 

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen over dit consult

“Het kan raar lopen! Na al het nare nieuws, eindelijk eens heel goed nieuws. Vandaag zijn Ruud en ik in het AMC geweest voor een echo en hebben we het hartje zien kloppen. Ik ben 6 weken en 3 dagen zwanger volgens de echo! Nu ben ik thuis natuurlijk meteen gaan kijken op de kalender die jij voor me gemaakt hebt en 6 weken en 3 dagen is dichtbij 2 februari en toen hebben we inderdaad een kruisje op jouw kalender gezet. Geweldig, we zijn echt zo blij, ik durf het nu echt te geloven! Over 3 weken mogen we weer komen en dan horen we meer. Ondertussen ben ik lekker misselijk (hoezo psychisch??) en wacht met blijdschap af!”

- Klaartje

“Ik heb al een poosje niet meer naar je geschreven, maar dan ook expres gewacht tot de 20 weken echo. Die hebben we gisteren gehad en je hebt wederom gelijk, we krijgen een jongetje! Alles erop en eraan, het zag er allemaal heel goed uit. Een geruststelling dat ons wonder ook groeit zoals het moet.”

- Klaartje

“Mijn complimenten voor je website! Het ziet er overzichtelijk uit en de beschrijvingen zijn heel duidelijk. Eigenlijk precies zoals wij ook het gesprek gisteren ervaren hebben. Ik heb bewondering voor de manier waarop je alles zo duidelijk kunt uitleggen en het is fijn dat je open en meelevend bent.”

- Miryam M.

Astrowise blog

Horoscopen duiden – drie strategieën die echt werken

Astrologie is zó leuk, maar de hoeveelheid informatie in een horoscoop is groot. Planeten, tekens, aspecten… het is best veel allemaal. Waar moet je beginnen? Hoe krijg je overzicht? Hoe maak je het duiden van horoscopen makkelijker? Waar je ook […]

Lees meer

De grote Jupiter-Uranus conjunctie

Als je al dacht dat we in spannende tijden leven… De grote Jupiter-Uranus conjunctie aan de hemel wakkert het vuurtje nog wat verder aan. Dit uitbundige duo komt één keer in de 14 jaar samen en zorgt dan voor doorbraken. […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.