Menu
Astrologie voor Professionals
Jaarhoroscoop

Concrete Jaarprognose

Hoe loopt het verder met mijn werk? Met mijn relatie? Is het een goede tijd om mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen? Hoe ziet mijn leven er het komende jaar uit? Als hier een vraag voor jou bij zit, dan kan ik die helpen beantwoorden met een Concrete Jaarprognose. De Jaarprognose laat namelijk zien wat er het komende jaar gaat spelen.

Eerst kijken we naar de kleuring van het jaar; is dit een goede tijd om nieuwe initiatieven te ontplooien, om ergens aan verder te bouwen, om de vruchten te plukken van eerdere inspanningen? Of is het nu de perfecte tijd om schoon schip te maken? En waar ligt je focus dit jaar op? Werk, vrienden, je partner, je thuisbasis, etc.

Vervolgens bespreken we maand voor maand wat je te wachten staat.

Ligt alles dan al vast? Nee, maar de jaarhoroscoop laat wel zien waar de tijd rijp voor is en dat helpt je om bewuste keuzes te maken.

De Jaarprognose kan ingaan op elk willekeurig moment; we kijken samen naar de komende 12 maanden (beginnend bij de maand waarin het gesprek plaatsvindt). Het consult duurt 1 uur.

Kosten: € 247,-

 

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen over dit consult

“Ik vond het een heel bijzondere avond en ik heb er veel aan gehad. Zoals ik al aangaf heb je me richting gegeven, drijf ik niet meer maar zal ik m’n surfplankje op de stroom zetten… hopelijk de goede 🙂 Onwaarschijnlijk wat een analyse je hebt gemaakt. Door de telefoon was het al duidelijk maar tsjonge wat kun je er veel uit halen! Ik verheug me heel erg op de volgende keer!”

- Frans J.

“En ja hoor, eindelijk kan ik je dan heel goed nieuws melden. Je hebt me verteld dat volgens mijn horoscoop alles duidde op gezinsuitbreiding medio dit jaar en dat e.e.a. in augustus wel duidelijk zou moeten zijn. Dinsdag 27 september zijn we de pleegouders geworden van een 1-jarig jongetje! Bij deze wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor al het extra werk wat je voor me hebt gedaan! Toen ik dat telefoontje kreeg op 11 augustus moest ik direct aan jouw woorden denken…”

- Myriam Kamminga

Astrowise blog

De haat-liefde verhouding van Mercurius in Vissen

Vissen is het meest tegenstrijdige teken van de dierenriem. Je ziet die tegenstrijdigheid al aan het symbool voor Vissen; dat bestaat uit twee Vissen die in tegengestelde richting proberen te zwemmen. De ene vis zwemt naar het oosten, waar de […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.