Menu
(Online) Astrologie cursussen

Concrete Jaarprognose

Het leven loopt niet altijd op rolletjes, was het maar zo’n feest. Ieders leven kent ups en downs. Soms ontstaan er problemen op je werk, in je relatie of moet je belangrijke levenskeuzes maken.

Op zulke momenten zou het best fijn zijn als je weet wat je kunt verwachten, zodat je betere, bewustere keuzes kunt maken.

Vragen waarmee cliënten komen, zijn:

– Ik zit in een arbeidsconflict, hoe loopt het verder met mijn werk? Komen we er nog uit, of kan ik beter meteen op zoek naar een nieuwe baan?
-Is dit een goede tijd om mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen?
– Mijn huwelijk loopt vast; we zijn nog wel getrouwd, maar we wonen wel apart. We zitten in een impasse. Wanneer kan ik nieuwe ontwikkelingen verwachten en komen we dan in rustiger vaarwater?
– Ik denk erover om komend jaar een carrièreswitch te maken, is dat een goede timing?
– Hoe ziet mijn leven er het komende jaar uit op het gebied van werk en relatie?

Dit soort vragen kan ik helpen beantwoorden met een Concrete Jaarprognose. De Jaarprognose laat namelijk zien wat er het komende jaar gaat spelen. Gewapend met die kennis kan jij vervolgens bewuste keuzes maken en gerichte acties ondernemen.

Hoe verloopt een consult? Eerst kijken we naar de kleuring van het jaar; is dit een goede tijd om nieuwe initiatieven te ontplooien, om ergens aan verder te bouwen, om de vruchten te plukken van eerdere inspanningen? Of is het nu de perfecte tijd om schoon schip te maken? En waar ligt je focus dit jaar op? Werk, vrienden, je partner, je thuisbasis, etc.

Vervolgens bespreken we welke uitdagingen je te wachten staan en hoe je daar het beste van kunt maken.

Ligt alles dan al vast? Nee, maar de jaarhoroscoop laat wel zien waar de tijd rijp voor is en dat helpt je om bewuste keuzes te maken.

De Jaarprognose kan ingaan op elk willekeurig moment; we kijken samen naar de komende 12 maanden (beginnend bij de maand waarin het gesprek plaatsvindt).

Dit online videoconsult duurt 1 uur.

Kosten: € 247,-

 

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen over dit consult

“Ik vond het een heel bijzondere avond en ik heb er veel aan gehad. Zoals ik al aangaf heb je me richting gegeven, drijf ik niet meer maar zal ik m’n surfplankje op de stroom zetten… hopelijk de goede 🙂 Onwaarschijnlijk wat een analyse je hebt gemaakt. Door de telefoon was het al duidelijk maar tsjonge wat kun je er veel uit halen! Ik verheug me heel erg op de volgende keer!”

- Frans J.

“En ja hoor, eindelijk kan ik je dan heel goed nieuws melden. Je hebt me verteld dat volgens mijn horoscoop alles duidde op gezinsuitbreiding medio dit jaar en dat e.e.a. in augustus wel duidelijk zou moeten zijn. Dinsdag 27 september zijn we de pleegouders geworden van een 1-jarig jongetje! Bij deze wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor al het extra werk wat je voor me hebt gedaan! Toen ik dat telefoontje kreeg op 11 augustus moest ik direct aan jouw woorden denken…”

- Myriam Kamminga

Astrowise blog

De toekomst van Nederland

Ik kan het niet helpen… als ik het nieuws volg, dan plot ik alles direct op de horoscoop van Nederland. En daar word ik niet altijd even blij van. Het bevestigt echter wél het beeld dat 2023 een belangrijk jaar […]

Lees meer

Huizencrisis – het einde van Whole Sign Houses?

Met de huizencrisis op de achtergrond breekt er nu ook een huizencrisis uit in de astrologie. En dan doel ik niet op verhitte discussies over wat het beste huizensysteem zou zijn, dat blijft tenslotte een kwestie van persoonlijke voorkeur. Nee, […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.