Menu
Astrologie voor Professionals
Horoscoop voor volwassenen

Een frisse kijk op Jezelf

Vraag jij je af hoe je méér uit het leven kunt halen? Ben je nog steeds op de goede weg, de weg die bij jou past? Ik kan je helpen om dat voor jezelf helder te krijgen in één gesprek.

Zie een horoscoopgesprek maar als een APK voor jezelf. Net zoals je auto periodiek onderhoud nodig heeft om goed te kunnen blijven rijden, heb jij dat ook. Even stilstaan bij jezelf… dan kan je daarna weer op volle kracht vooruit.

We beginnen met een overzicht van je levensthema’s en die spreken we vervolgens stuk voor stuk door. Ik laat zien wat je sterke kanten zijn, maar ook tegen welke problemen je aanloopt. Wat je stress gedrag is en hoe je weer in balans komt. Wat je zoekt in een relatie, hoe je voor jezelf opkomt en nog veel meer. Daarbij geef ik je inzicht en praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Een consultgesprek wordt vooral ervaren als verhelderend, inzicht gevend en inspirerend. Daarnaast helpt het je te accepteren wie je werkelijk bent. Vanuit zo’n gesprek kan je stappen ondernemen om (nóg meer) dingen in je leven toe te laten die echt bij je passen.

Je kunt een consult doen uit nieuwsgierigheid en een algemene duiding laten maken. Heb je specifieke vragen (bijvoorbeeld over werk, (familie)relaties of vriendschappen), dan kunnen we nóg dieper in je horoscoop duiken.

Het consult duurt 1½ à 2 uur.

Kosten € 247,-

 

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen over dit consult

“Dankjewel voor al je werk, al je moeite en al je tijd. Ik kan het nog niet allemaal bevatten, maar wat een informatie heb je boven water gehaald! Hoe kan ik je ooit naar waarde bedanken daarvoor! Ik ben er ongelofelijk blij mee en ik ga nu al dingen anders doen. Ik zal er nog lang veel uit kunnen putten.”

- Frans J.

“Astrologie brengt mij heel veel inzicht. Het leert mij nog meer om mijzelf gewoon te nemen zoals ik ben. Dit is gewoon het plaatje, klaar. Dit ben ik en laat ik het daar maar gewoon mee doen. En zo langzamerhand begrijp ik dat het best leuke kanten heeft.”

- Frans J.

“Je zet hele grote lijnen uit en perspectieven. Het is bij wijze van spreken ene grote SWOT-analyse van hoe je in elkaar zit; wat zijn je sterke punten, je zwakke punten, je bedreigingen, je kansen, je talenten.”

- Frans J.

Astrowise blog

Concrete Jaarprognoses

Concrete vraag, concreet antwoord

Wie voor een Jaarprognose komt, heeft meestal een specifieke vraag. Over iets dat niet lekker loopt, of over iets dat de vrager het komende jaar graag wil bereiken. Wat voor vragen zijn dat? En vooral… hoe verwerk je het antwoord […]

Lees meer
Mijn jaarlijkse review voor 2018

Mijn Jaarlijkse Review voor 2018

Hoe ziet het jaar van een astroloog er uit? Waar loop je zoal tegenaan en welke keuzes moeten er gemaakt worden? Tijd voor een korte terugblik op 2018. Zoals altijd begint de review met drie vragen: Wat ging er goed […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.