Menu
(Online) Astrologie cursussen
Horoscoop voor volwassenen

Ontdek je Innerlijk Potentieel

Ontdek je Innerlijk Potentieel en doorbreek beperkende patronen.

Vraag jij je af hoe je méér uit jezelf kunt halen? Zie jij kansen die onbenut blijven? Doe je nog dingen waar je energie van krijgt?  Wat heb jij hier te doen, wat is jouw unieke weg?

Als je het antwoord weet op deze fundamentele vragen, staat de weg vrij om het beste uit jezelf te halen. Om je Innerlijk Potentieel ten volle te benutten. Op je werk, thuis en in je relaties.

Het begint echter met bewustwording. Wéten wat jouw Innerlijk Potentieel is en wat jij nodig hebt om het te kunnen verwerkelijken.

Ik kan jou helpen om jouw Innerlijk Potentieel helder te krijgen in één gesprek.

We beginnen met een overzicht van je levensthema’s en die spreken we vervolgens stuk voor stuk door. Ik laat zien wat je sterke kanten zijn, maar ook tegen welke problemen je aanloopt. Wat je stress gedrag is en hoe je weer in balans komt. Wat je zoekt in een relatie, hoe je voor jezelf opkomt en nog veel meer. Daarbij geef ik je inzicht en praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

De contouren van jouw unieke pad liggen als een blueprint over je leven. Het is aan jou om het vorm te geven en tot ontwikkeling te brengen.

Als je je Innerlijk Potentieel kent, kan je doelgericht de volgende stap in je ontwikkeling zetten en meer vervulling ervaren.

Dit online videoconsult duurt 1½ à 2 uur.

Kosten € 297,-

 

Maak een afspraak

Wat cliënten zeggen over dit consult

“Dankjewel voor al je werk, al je moeite en al je tijd. Ik kan het nog niet allemaal bevatten, maar wat een informatie heb je boven water gehaald! Hoe kan ik je ooit naar waarde bedanken daarvoor! Ik ben er ongelofelijk blij mee en ik ga nu al dingen anders doen. Ik zal er nog lang veel uit kunnen putten.”

- Frans J.

“Astrologie brengt mij heel veel inzicht. Het leert mij nog meer om mijzelf gewoon te nemen zoals ik ben. Dit is gewoon het plaatje, klaar. Dit ben ik en laat ik het daar maar gewoon mee doen. En zo langzamerhand begrijp ik dat het best leuke kanten heeft.”

- Frans J.

“Je zet hele grote lijnen uit en perspectieven. Het is bij wijze van spreken ene grote SWOT-analyse van hoe je in elkaar zit; wat zijn je sterke punten, je zwakke punten, je bedreigingen, je kansen, je talenten.”

- Frans J.

Astrowise blog

Nieuwe Maan in Weegschaal: grapje van het universum?

Net voor de Nieuwe Maan in Weegschaal is Nederland opnieuw in een – gedeeltelijke – lockdown gegaan. Grapje van het universum? Nieuwe Maan in Weegschaal is juist een perfecte tijd om nieuwe plannen te maken, nieuwe projecten te starten en […]

Lees meer

Mercurius Retrograde: hoe zit het nu echt?

De berichten over Mercurius Retrograde vliegen je tegenwoordig om de oren. Nu zou je denken dat ik daar als astroloog wel blij van wordt. Het geeft tenslotte blijk van de grote, hernieuwde interesse in astrologie. Maar ik word er helemaal […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.