Menu
Astrologie voor Professionals

Algemene Voorwaarden

 

Door het plaatsen van een bestelling bij Astrowise ga je akkoord met de door ons gehanteerde leverings- en betalingsvoorwaarden.

 

ACTIVITEITEN

Astrowise verzorgt zowel astrologische consulten als webinars, workshops en cursussen.

Astrologische consulten worden ingepland in overleg met de cliënt. Indien nodig kan de datum in overleg gewijzigd worden.

Webinars, workshops en cursussen worden aangekondigd via de website en/of in Nieuwsbrieven. Astrowise behoudt zich het recht voor om deze bij onvoldoende deelname te laten vervallen. Wanneer Astrowise een activiteit annuleert, zullen alle vooruitbetaalde deelnamekosten worden teruggestort.

 

INSCHRIJVING VOOR WEBINARS, WORKSHOPS & CURSUSSEN

Alle inschrijvingen voor webinars, workshops en cursussen gebeuren online op de website www.astrowise.nl. Na betaling krijg je van ons een bevestiging van inschrijving per e-mail.

Elke inschrijving is persoonlijk. Een cursist kan zijn inschrijving niet overdragen aan een andere persoon.

Eén inschrijving (aantal 1) is geldig voor één persoon die de les volgt. Het is niet toegestaan om met meer personen dan ingeschreven naar de les te komen.

 

BETALING

Astrologische consulten dienen uiterlijk één week van tevoren betaald te worden via iDEAL, dus in je eigen vertrouwde bankomgeving. Je krijgt hiervoor per e-mail een betaallink toegestuurd.

Webinars, workshops en cursussen kunnen alleen geboekt en betaald worden via de betaalmodule op de website van Astrowise. De betalingen lopen via onze betalingsprovider Mollie (een Payment Service Provider) en verlopen via iDEAL.

 

ANNULERING ASTROLOGISCHE CONSULTEN

Astrologische consulten worden ingepland in overleg met de cliënt. Indien nodig kan de datum in overleg gewijzigd worden.

Bij annulering van het consult binnen twee weken voor de eerst overeengekomen datum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht ter vergoeding van reeds gedane voorbereidingen.

 

ANNULERING DEELNAME AAN WEBINARS, WORKSHOPS & CURSUSSEN

De annulering van deelname aan een webinar, workshop of cursus dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. Astrowise bevestigt je annulering per e-mail.

Je kunt kosteloos annuleren tot drie maanden voor aanvang van de activiteit (gerekend tot en met de dag voorafgaande aan de activiteit). Reeds betaalde deelnamekosten worden dan teruggestort. Daarna ben je het hele bedrag verschuldigd, ongeacht de reden van de annulering. Hierop is -gezien de kleinschalige setting en de persoonlijke begeleiding tijdens de lessen- geen uitzondering mogelijk.

 

AUTEURSRECHTEN

Het schriftelijk uitgereikte lesmateriaal mag op geen enkele wijze worden doorgegeven, afgestaan of verkocht aan anderen.

Het opnemen van de lessen op een geluidsdrager of beelddrager is uitdrukkelijk niet toegestaan. Astrowise behoudt zich het recht voor om de eventuele schade te verhalen op degene die deze bepaling schendt.

Astrowise blog

De haat-liefde verhouding van Mercurius in Vissen

Vissen is het meest tegenstrijdige teken van de dierenriem. Je ziet die tegenstrijdigheid al aan het symbool voor Vissen; dat bestaat uit twee Vissen die in tegengestelde richting proberen te zwemmen. De ene vis zwemt naar het oosten, waar de […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.