Menu
(Online) Astrologie cursussen

Agenda 2020-2021

Astrowise geeft trainingen waarin je astrologie leert op de meest praktische en efficiënte manier die er is. Elke les leer je iets dat je direct kunt toepassen op je eigen horoscoop en die van anderen.

Zo leer je spelenderwijs astrologie.

***In verband met de uitbraak van het coronavirus worden er de komende tijd alleen ONLINE cursussen gegeven.***

 

Lesmogelijkheden

Er zijn ONLINE mini-cursussen die je lekker vanuit je eigen huis kunt doen. Dit zijn zelfstudie cursussen.

Er zijn intensieve ééndaagse workshops die in Hoofddorp worden gegeven. Hierin wordt met persoonlijk materiaal van de cursisten gewerkt.

Wil je de laatste stap naar een astrologiepraktijk nemen, dan zijn er intensieve cursussen, waarbij je persoonlijke begeleiding tussen de lessen door krijgt. Ook hier wordt met persoonlijk materiaal gewerkt.

Dit jaar worden de volgende workshops en cursussen georganiseerd
(dit overzicht wordt door het jaar heen aangevuld):

 

Lekker vanuit je eigen huis astrologie leren? Dat kan met deze ONLINE mini-cursus.

Mercurius kan maar één soort aspect met de Zon maken: de conjunctie. Maar dat is dan ook een bijzonder aspect; afhankelijk van zijn afstand tot de Zon brengt dit aspect Mercurius kracht… of verzwakt het hem. Lees hier verder. 

 

De workshop Maansknopen is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze workshop opnieuw gehouden wordt? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zover is! 

 

De cursus Concrete Jaarprognoses is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is! 

 

De cursus Correctie van de Geboortetijd is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is! 

 

Astrowise cursisten najaar 2018

Astrowise cursisten 2017

Astrowise cursisten 2016

Astrowise blog

Wanneer krijgen we nu eindelijk een nieuw kabinet?

’t Is niet te geloven, maar een half jaar na het debacle met de uitgelekte notitie van Ollongren hebben we nog steeds geen nieuw kabinet. Er wordt geheimzinnig gedaan over hoe ver Rutte en Kaag zijn met hun conceptregeerakkoord. Zelfs […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.