Menu
(Online) Astrologie cursussen
Astrologie workshops 2019-2020

Agenda 2019-2020

Astrowise geeft trainingen waarin je astrologie leert op de meest praktische en efficiënte manier die er is. Elke les leer je iets dat je direct kunt toepassen op je eigen horoscoop en die van anderen.

Zo leer je spelenderwijs astrologie.

***In verband met de uitbraak van het coronavirus worden er de komende tijd alleen ONLINE lessen gegeven.***
 

Lesmogelijkheden

Er zijn ONLINE mini-cursussen die je lekker vanuit je eigen huis kunt doen. Dit zijn zelfstudie cursussen.

Er zijn intensieve ééndaagse workshops die in Hoofddorp worden gegeven. Hierin wordt met persoonlijk materiaal van de cursisten gewerkt.

Wil je de laatste stap naar een astrologiepraktijk nemen, dan zijn er intensieve cursussen, waarbij je persoonlijke begeleiding tussen de lessen door krijgt. Ook hier wordt met persoonlijk materiaal gewerkt.

Dit jaar worden de volgende workshops en cursussen georganiseerd
(dit overzicht wordt door het jaar heen aangevuld):


ONLINE mini-cursus Zon-Mercurius conjuncties

Lekker vanuit je eigen huis astrologie leren? Dat kan met deze ONLINE mini-cursus.

Mercurius kan maar één soort aspect met de Zon maken: de conjunctie. Maar dat is dan ook een bijzonder aspect; afhankelijk van zijn afstand tot de Zon brengt dit aspect Mercurius kracht… of verzwakt het hem. Lees hier verder.
 
 

Workshop Maansknopen

De workshop Maansknopen is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze workshop opnieuw gehouden wordt? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zover is!
 
 

cursus Concrete Jaarprognoses 2019

De cursus Concrete Jaarprognoses is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!
 
 

Training Correctie Geboortetijd

De cursus Correctie van de Geboortetijd is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!
 
 

Astrowise cursisten najaar 2018

Astrowise cursisten 2017

Astrowise cursisten 2016

Astrowise blog

Is er ook nog ander nieuws dan corona?

Het gaat vandaag de dag alleen nog maar over corona en de anderhalve-meter-samenleving. Op het nieuws, maar ook op social media. Is er ook nog ander nieuws dan corona? We waren het even helemaal zat. Dan maar een filmpje huren, […]

Lees meer

Corona en de Saturnus-Pluto conjunctie van 2020

“We gaan door een van de zwaarste periodes in onze geschiedenis buiten oorlogstijd”, benadrukte premier Rutte tijdens zijn persconferentie van 31 maart 2020. Treffender had hij de huidige Saturnus-Pluto conjunctie niet kunnen omschrijven. De hel brak al snel los nadat […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.