Menu
(Online) Astrologie cursussen
Astrologie workshops 2019-2020

Agenda 2019-2020

Astrowise geeft trainingen waarin je astrologie leert op de meest praktische en efficiënte manier die er is. Elke les leer je iets dat je direct kunt toepassen op je eigen horoscoop en die van anderen.

Zo leer je spelenderwijs astrologie.

***In verband met de uitbraak van het coronavirus worden er de komende tijd alleen ONLINE lessen gegeven.***

Lesmogelijkheden

Er zijn ONLINE mini-cursussen die je lekker vanuit je eigen huis kunt doen. Dit zijn zelfstudie cursussen.

Er zijn intensieve ééndaagse workshops die in Hoofddorp worden gegeven. Hierin wordt met persoonlijk materiaal van de cursisten gewerkt.

Wil je de laatste stap naar een astrologiepraktijk nemen, dan zijn er intensieve cursussen, waarbij je persoonlijke begeleiding tussen de lessen door krijgt. Ook hier wordt met persoonlijk materiaal gewerkt.

Dit jaar worden de volgende workshops en cursussen georganiseerd
(dit overzicht wordt door het jaar heen aangevuld):


ONLINE mini-cursus Zon-Mercurius conjuncties

Lekker vanuit je eigen huis astrologie leren? Dat kan met deze ONLINE mini-cursus.

Mercurius kan maar één soort aspect met de Zon maken: de conjunctie. Maar dat is dan ook een bijzonder aspect; afhankelijk van zijn afstand tot de Zon brengt dit aspect Mercurius kracht… of verzwakt het hem. Lees hier verder.

Workshop Maansknopen

De workshop Maansknopen is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze workshop opnieuw gehouden wordt? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zover is!

cursus Concrete Jaarprognoses 2019

De cursus Concrete Jaarprognoses is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!

Training Correctie Geboortetijd

De cursus Correctie van de Geboortetijd is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!

Astrowise cursisten najaar 2018

Astrowise cursisten 2017

Astrowise cursisten 2016

Astrowise blog

Mijn jaarlijkse review voor 2019

De struggles van een astroloog… Jij kent ze vast ook. Tijd voor een korte terugblik. Zoals altijd begint de review met drie vragen: – Wat ging er goed in 2019?– Wat ging er niet zo goed in 2019?– Wat heb […]

Lees meer
Waarom astrologie zo populair is onder millenials

Waarom astrologie opnieuw zo populair is

Astrologie is booming, vooral onder de millenials. Millenials spenderen veel tijd online, dus de astrologie bellijnen, websites en apps schieten de grond uit. Een daghoroscoop op je mobiel of even chatten met een astroloog. Ze willen dat informatie snel toegankelijk […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.