Menu
(Online) Astrologie cursussen
Astrologie workshops 2019-2020

Agenda 2019-2020

Astrowise geeft trainingen waarin je astrologie leert op de meest praktische en efficiënte manier die er is. Elke les leer je iets dat je direct kunt toepassen op je eigen horoscoop en die van anderen.

Zo leer je spelenderwijs astrologie.

Lesmogelijkheden

Er zijn ONLINE mini-cursussen die je lekker vanuit je eigen huis kunt doen. Dit zijn zelfstudie cursussen.

Er zijn intensieve ééndaagse workshops die in Hoofddorp worden gegeven. Hierin wordt met persoonlijk materiaal van de cursisten gewerkt.

Wil je de laatste stap naar een astrologiepraktijk nemen, dan zijn er intensieve cursussen, waarbij je persoonlijke begeleiding tussen de lessen door krijgt. Ook hier wordt met persoonlijk materiaal gewerkt.

Dit jaar worden de volgende workshops en cursussen georganiseerd
(dit overzicht wordt door het jaar heen aangevuld):


Online mini-cursus Zon-Mercurius Conjuncties

Lekker vanuit je eigen huis astrologie leren? Dat kan met deze ONLINE mini-cursus.

Mercurius kan maar één soort aspect met de Zon maken: de conjunctie. Maar dat is dan ook een bijzonder aspect; afhankelijk van zijn afstand tot de Zon brengt dit aspect Mercurius kracht… of verzwakt het hem. Lees hier verder.

 

 

Workshop Maansknopen

De workshop Maansknopen is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze workshop opnieuw gehouden wordt? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zover is!

 

 

cursus Concrete Jaarprognoses 2019

De cursus Concrete Jaarprognoses is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!

 

 

Training Correctie Geboortetijd

De cursus Correctie van de Geboortetijd is volgeboekt. Wil je als eerste weten wanneer deze cursus opnieuw wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@astrowise.nl, dan hoor je van mij zodra het zo ver is!

 

 

Astrowise cursisten najaar 2018

 

 

Astrowise cursisten 2017

 

Astrowise cursisten 2016

 

 

 

Astrowise blog

De haat-liefde verhouding van Mercurius in Vissen

Vissen is het meest tegenstrijdige teken van de dierenriem. Je ziet die tegenstrijdigheid al aan het symbool voor Vissen; dat bestaat uit twee Vissen die in tegengestelde richting proberen te zwemmen. De ene vis zwemt naar het oosten, waar de […]

Lees meer
Meer blog artikelen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en het laatste Astrowise nieuws? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.